De afgelopen dagen is het hier erg warm geweest, rond de 30 graden Celsius. In de bergen is het door de hoogte wat minder warm, maar doordat die bergen hier niet zo hoog zijn, scheelt dat maar 3 tot 5 graden met de temperatuur op de camping. Een relaxdag, ofwel zwemdag, was woensdag wel erg lekker, vooral in de schaduw onder de bomen bij het zwembad.

In de buurt van het plaatsje Brand in het Brandnertal, een half uurtje rijden vanaf de camping in Feldkirch, zijn drie mogelijkheden om het met de V-card hogerop te zoeken. Met de Dorf- en Panoramabahn konden we het hoogst en zouden we het mooiste uitzicht moeten krijgen. Of dat het echt het mooist was, weten we (nog) niet, maar vooral het bovenste deel, met de Panoramabahn, ging over een indrukwekkende hoogte over het dal tussen begin- en eindstation. Honderden meters lager was de schaduw van de cabine te zien.

Wandelen was deze keer niet aan de orde, omdat de rugdrager voor Hannah in de tent was blijven liggen. Achteraf maar goed ook, want onderweg naar beneden begon het flink te regenen op een moment dat we anders nog aan het wandelen geweest waren. Na de terugreis, met onderweg de eerste file van de vakantie en een stop voor een ijsje en wat boodschappen, was het weer zwemtijd.

Onder het eten was ons kleine meisje te moe om te eten en voelde ze nogal warm aan. Ze was erg moe en we hebben haar maar gauw op bed gelegd. Later op de avond werd ze wakker en was erg warm. Ze bleek flink koorts te hebben, 40,6 graden. Toen ze even uit bed was en een paracetamol gekregen had, zakte het gelukkig weer wat en kwam ze een stuk wakkerder over. Vanmorgen was er gelukkig helemaal niets meer van te merken, dat ze gisteravond niet in orde was.